Om oss

När jag la skorna på hyllan för två år sedan bestämde jag mig för det inte skulle vara slutet av min fotbollskarriär. Den skulle bara ta en ny form. Intresset för fotboll har alltid funnits i mitt liv och kommer även att alltid finnas där. Idag är jag tränare för ett juniorlag och sitter med i utvecklingsgrupper som jobbar med att ta hand talanger på ett tydligt sätt.
Under årens lopp har även intresset för att skriva och analysera vuxit fram allt mer. Det är vad den här webbportalen ska byggas upp av. Artiklar, analyser och intervjuer kommer att presenteras i en mix som tillsammans har en röd tråd. En tråd som presenterar fotboll utifrån ett personligt perspektiv utifrån spelarens, tränarens och publikens synvinkel. För fotboll är inte bara vad som händer på planen. Det är alla träningspass som ligger bakom framgångarna, det är publikens reaktioner och tränarnas analyser. Alla dessa trådar vävs samman till det underbara som är fotbollens värld.
Med fokus på Svensk Fotboll
Svensk fotboll är fantastisk ur flera olika perspektiv. Inte minst med tanke på att vi kan mäta oss mot stora fotbollsnationer trots att det bor lika många i Sverige som i en större europeisk huvudstad. Framgångarna för herrarna har varit relativt få men både damlandslaget och U21 är bland de bästa i världen.
Fokus kommer vara på svensk fotboll och svenska fotbollsprofiler. Men det går inte att sätta skottsäkra glas mellan svensk och internationell fotboll. Allt sitter samman och påverkar varandra. Så en del internationella nyheter kommer synas men då med en viss vinkel mot den svenska fotbollen.
Läsarna – Den tolfte spelaren
Även om jag har ansvaret för sidan så kommer vi vara flera som skriver och jobbar med den. Vi är även öppen för gästskribenter och åsikter om hur vi kan utveckla den för att möta det behov som finns för fotbollsnyheter utifrån det perspektiv vi väljer att presentera dem.
Det är publiken som avgör om en match är bra eller inte. Inte spelarna. Det är du som läsare som avgör om denna sida skapar perspektiv och inspiration eller om den är värd ett rött kort. Så kontakta oss gärna om det något du saknar eller vill ha mer av. Vi skriver för att vi älskar fotboll – men det är ni som läser och interagerar med oss som i längden ger oss förutsättningar att driva sidan vidare.
Välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *