I form på gym i Trelleborg

Nu önskar jag alla er underbara läsare riktigt varmt välkomna till min blogg och till det inlägg som jag skriver till er idag. Jag är glad för alla som följer mig här på bloggen och det är väldigt kul när ni skickar in era kommentarer. Jag brukar ju mest skriva om sånt som händer i det dagliga livet och många kan nog känna igen sig i det, så nu får jag väl fortsätta på den vägen så det är lika så gott att jag kör igång. L9 Fitness är ett gym i Trelleborg som jag har gått och tränat på ett tag nu. Det här är ett mycket bra gym enligt min mening, för dels är det en väldigt avspänd och skön miljö och dels så är det ett gym dit man kan komma som man är utan att behöva klä upp sig i dyra kläder eller känna sig dum och utanför. L9 Fitness i Trelleborg har verkligen inneburit en stor skillnad för mig och gjort mycket för att förbättra min hälsa, och nu när detta superbra ställe finns för alla oss i Trelleborg med omnejd, så kan jag ju inte annat än att rekommendera L9 Fitness även till er!  

 

Det som gör det här gymmet särskilt bra det är att här finns det någonting för alla, ung eller gammal det spelar ingen roll. Det finns möjligheter till gruppträning, seniorpass, personlig träning, familjeträning, möjlighet att sola i solarium och där finns också en sjukgymnast för dom som behöver det. Det är kort sagt en väldigt proffsig träning och med bra ledare i de grupper där jag har varit med. Att jag har gått ner några kilo är ju också ett extra plus i kanten. Men mest av allt tränar jag för att må bra. Så på med träningskläderna och kom hit vet ja!