Nu är det slut med läckande vattankranar

Hej på er alla läsare och riktigt trevligt tycker jag att ni tar er tid att läsa i bloggen idag också. Jag äger några hyresfastigheter i Kramfors och det händer rätt så ofta att jag får in felanmälningar ifrån mina hyresgäster. Oftast är det läckande vattenkranar eller dåligt med värme i elementen. Jag är så tacksam över att jag samarbetar med kompetenta rörmokare i Kramfors på ett företag som heter SF Rör & Värme. Här får jag alltid snabb och kvalitativ hjälp. Som fastighetsägare med flera hyresgäster som hyr lägenheter är det väldig fint att ha ett så gott samarbete med SF Rör & Värme som jag har. Ett företag att lita på i vått och torrt skulle man ju skämtsamt kunna säga, desto snabbare det blir torrt ju bättre! 

 

Det här är en mycket bra firma som kan hjälpa till med i stort sett allt inom VVS och de säljer och installerar också olika slags uppvärmningssystem som bergvärme. Det gör ju att SF Rör & Värme är ett företag som lämpar sig utmärkt för inte bara för mig, utan också för er andra som är i behov av dessa tjänster. I min egen villa har jag fått bergvärme installerat av dito företag. Kolla gärna in deras hemsida för där finns det riktigt bra och informativ information. Jag har en del hyresgäster som önskar sätta in egna disk- och tvättmaskiner. Det här ingår inte i hyran om man säger så men jag ger godkännande till detta, de får då själva höra av sig till SF Rör & Värme och bekosta installationen själva. Men det är viktigt att det utförs av dessa kompetenta rörmokare i Kramfors, så att det inte blir något problem med vattenläckor. Detta var vad jag ville prata med er om idag, bästa läsare.