Städ- och flytthjälp i Örebro med omnejd

Nu ska ni vara riktigt, riktigt varmt välkomna hit in till min blogg alla finaste människor som tar er tid en stund att läsa om det som jag ska berätta för er idag. Tusen tack för alla fina kommentarer som ni har lämnat på mina tidigare inlägg, det värmer så gott i mitt hjärta när ni läsare berättar att det jag har skrivit om hjälper er att fatta vissa beslut. Idag kom jag att tänka på en flyttfirma i Örebro som heter Om Bygg & Städ. Flytten ja, pust och stön sa jag och var trött redan innan jag hade börjat packa. Nu skulle fyrarumslägenheten inne i Örebro tömmas och flyttlasset skulle gå till ett litet rött hus med vita knutar ett par mil sydost om stan. Jag kände bara att nej, detta blir för jobbigt, några ord ringde i mitt öra, en klok människas ord gjorde sig påmint: “gör det enkelt”! 

 

Och det gjorde jag minsann när jag bestämde mig för att anlita Om Bygg & Städ, och denna eminenta flyttfirma i Örebro gjorde allt grovjobb år mig. Nu slapp jag att bära tunga möbler, rättare sagt så behövde jag inte bära någonting alls för detta fixade dom på denna firma. Så kom då dagen D och alla kartonger och möbler baxades ut ur lägenheten och stuvades in i en lastbil och så for mitt bohag iväg och väl framme på det nya stället såg jag på när flyttgubbarna bar in allt på det nya stället. Att anlita Om Bygg & Städ var ett mycket bra beslut och denna firma tycker jag att ni också borde kontakta om ni ska flytta. Riktigt prisvärt var det också, värt varenda krona. Tack för att ni läste, vi hörs!