Mitt nyslipade parketgolv

Nu ska ni vara riktigt, riktigt varmt välkomna hit in till bloggen på er allihopa alla trevliga och fina människor. Det är en riktigt kall januarikväll idag och jag sitter i köket med en mugg varm choklad och fick lust att skriva några rader i min blogg till er, mina underbara läsare. Jag välkomnar er in till bloggen och till ett inlägg som ska handla om ett byggföretag i Borås som heter Boletini Bygg. Det var när jag behövde hjälp med att slipa parketten i mitt vardagsrum som jag vände mig hit, och vet ni vad? Resultatet blev helt fantastiskt bra så den här firman ska ni absolut anlita om ni söker efter ett byggföretag i Partille eller i Borås finns många olika saker som Boletini Bygg är bra på förutom parkettslipning. Till exempel golvläggning, badrumsrenovering, rivning och mycket, mycket mer. Och känner du nu att även du vill anlita detta eminenta byggföretag så borde du gå in på deras hemsida för där kan du läsa mer om vad de har att erbjuda. Jag tittade in även på deras sida på Facebook innan jag bestämde mig för att anlita dem. Där såg jag många fina bilder på pågående och avslutade projekt som gjorde mig imponerad. 

 

Jag är verkligen riktigt belåten med det jobb som Boletini Bygg har gjort och riktigt glad över mitt nya välslipade och inte minst tjusiga golv. Boletini Bygg det är en till 100 % pålitlig och seriös firma. Det finns tyvärr många klåpare i branschen och många har fått sin tillvaro förstörd. Detta behöver du aldrig vara orolig för när du låter denna eminenta firma göra jobbet. Hos mig är golvet proffsigt och fackmannamässigt slipat och dessutom blev det prisvärt när jag använde mig av rotavdraget. Med dessa raderna får jag tacka för mig för idag men snart skriver jag igen, jag lovar!